Veilig voor gebruik

Alle producten van Twinkles zijn veilig voor gebruik. De materialen waarmee ik werk zijn van onbehandeld, splintervrij hout en alle siliconen zijn vrij van BPA, PVC en weekmakers (flataten). Meer weten over siliconen? Klik hier. Ik werk uitsluitend met gecertificeerde leveranciers die voldoen aan de Europese en internationale normen. Controleer de producten altijd voor gebruik. Vervang de bijtring in geval van slijtage of beschadiging. Ik adviseer om een bijtring niet mee te geven naar bed en niet te gebruiken in een maxicosi en/of autostoel omdat daar onvoldoende toezicht is van een ouder. Laat je kleintje nooit zonder toezicht achter!

Alle producten zijn handgemaakt en uitvoerig getest. Ik doe mijn uiterste best om de producten zo veilig mogelijk te maken. De bijtringen en wagenspanners zijn dubbel geregen met een satijnen koord (2mm) en er zitten meerdere knopen in verwerkt. Mocht er onverhoopt toch iets mankeren aan een product informeer mij dan direct.

Schoonmaken

De bijtringen met enkel siliconen kralen mogen schoongemaakt worden met een sopje maar spoel daarna goed af en laat de bijtring goed drogen! Ook heel fijn is dat je deze bijtringen in de koelkast kan leggen voor extra verlichting van doorkomende tandjes.

Bijtringen met hout kunnen met een vochtige doek worden afgenomen.

Het hout niet onder de kraan houden!

De exlusieve zakje van Twinkles zijn wasmachine bestendig door de permanente inkt.

 

 

© 2016 - 2020 Twinkles for the little ones | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel